Telefon
WhatsApp
STAR AGRITECH FİRMASINDAN İLÇEMİZDEKİ TÜTÜNCÜLERE ZİYARET
300 X 250 Reklam Alanı

Star Agrıtech firması Muhtarlar Derneği Başkanı Muhittin SERİKLİ’ye ilçemiz ve çevresindeki tütün üreticileri adına bir ziyaret gerçekleştirdi.
Yapılan ziyaret hakkında Başkan SERİKLİ şunları söyledi “Star Agritech firmasını ilçemize kazandırdık hayırlı olsun inşallah. Daha fazla firmayla rekabet olması üreticimiz açısından önemli bir unsurdur. Star Agritech Tarım Ticaret Limited Şirketi bu yıl ülkemizde çiftçimizle ilk kez sözleşme yapacak. İnşallah verimli bir yıl olur. İlçemize daha fazla firmanın gelmesi çiftçimiz açısından da önemlidir. Firmanın yetkili genel müdürü sayın Mustafa Tütüci ile beraber bölgedeki çiftçilerimizi ziyaret ettik. Bölgemizde yeni firmalarla daha fazla ve daha kaliteli tütün üretimi yapmayı hedefliyoruz inşallah. Bizler tütün üreticileri olarak tütünümüzü en güzel şekilde kaliteli olarak üretip ve ek olarak ta ihracatçı da olabilmemiz gerekiyor. Mazot ve gübre fiyatları bu yıl çok ciddi bir şekilde üreticimizi olumsuz yönde etkiledi. Firmalar bu olumsuzlukları da göz önüne almalıdır. Eğer çiftçi kazanamazsa tekrar ekim ve üretim yapmak için tarlaya gidemez. Daha fazla üretim yapabilmek için ürünlerimize daha uygun fiyatlar bekliyoruz.”
Firma Yetkilileri ise ziyaretleri hakkında şunları söyledi “Kozluk Muhtarlar Derneği Başkanına misafirperverliği için teşekkür ederiz. Firmamız İnşallah Muş’ta ciddi bir yatırım yapacak. Ülkemizin çiftçisi gibi yöre halkımızda bundan en güzel şekilde faydalanacaktır. Bu yıl Muş, Bitlis, Batman, Kurtalan, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Erbaa, Samsun İl ve ilçelerimizde sözleşmeli üretim yapacağız. Batman, Kozluk, Beşiri, Sason, Bismil ve Silvan bu civarda çok kaliteli Virjinya tütünleri yetişmektedir. Yapacağımız anlaşmalar bizlere ve üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olsun”

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Kozluk Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği