Telefon
WhatsApp
Şehit ve Gazi Yakınları  Onuruna Yemek  Programı Düzenlendi
300 X 250 Reklam Alanı

Vatan savunmasında ve terörle mücadelede canlarını ortaya koyarak savaşan ve büyük kahramanlıklar gösteren aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" münasebetiyle Kaymakamlıkça gazilerimiz ile şehit yakınlarımızın onuruna yemek programı düzenlendi.
Düzenlenen programa; Kaymakam Eyyüp GÜNGÖR, Belediye Başkanı Ayhan EREN, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet ATAŞ, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Aytaç KARAOĞLU, siyasi parti ve STK temsilcileri, ilçe idare şube başkanları, gazilerimiz ve şehit yakınları katıldı.
Programda, şehitlik ile gazilik unvanlarının hiçbir maddi ԁeğer ve dünyevi payeyle ölçülemeyecek derecede değerli olduğuna dikkat çeken Kaymakam GÜNGÖR; bugün bu coğrafyada bayrağımızın dimdik dalgalanması vatan için canlarını feda eden şehitlerimize ve kahramanca mücadele eden gazilerimize borçlu olduğumuzu, bu güzel topraklara göz diken şer odaklarına fırsat verilmeyeceğini, canla-başla mücadele ederek canları ve kanları pahasına bu toprakları bize emanet eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet, saygı ve özlemle andığını, devlet olarak hatıralarına ve emanetlerine sahip çıkılacağını belirtti.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Kozluk Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği