Telefon
WhatsApp
Kozluk’taki Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi Karşıyaka’dan
300 X 250 Reklam Alanı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karşıyaka Şubesi tarafından ilçemizdeki öğrencilere 23 Nisan hediyesi
Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi’nin dezavantajlı bölgelere yaptığı yardımlar bu kez ilçemizdeki Atatürk ilkokulu öğrencilerine oldu.
TYSD Karşıyaka Şubesinin medyada yer alan çalışmalarını gören okul yöneticileri dernek yöneticileri ile iletişime geçti. TYSD Karşıyaka Şubesi’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları sevindiren bir yardım kampanyası gerçekleştirdi.
Yaklaşık 50 öğrenciye kırtasiye ve Karşıyaka Spor Kulübünün atkılarını göndererek çocukları 23 Nisan Bayramında sevindirdi. Çocukların yüzü gülsün istedik TYSD Karşıyaka Şubesi Başkanı Şule Bayraktutan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların yüzünün gülmesini istediklerini belirterek şunları söyledi. “Okuldan bize gelen çağrıya duyarsız kalmamız mümkün değildi. Ülkemizin önemli problemlerinden biri olan ekonomik yetersizlikler nedeniyle, çocukların sırtlarına yüklenen şansızlığı kırabilmek ve onlara kapalı kapıları açmak amacıyla bazen Karşıyaka'mızın dezavantajlı semtlerindeki öğrenciler için bazen de adımızın başında yer alan Türkiye’ye layık olabilmek için ülkemizin dezavantajlı il ve ilçelerindeki öğrencilerimize yardım yapmaya gayret ediyoruz. Bu yıl özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarımızın yüzü gülsün istedik.
Önümüzdeki eğitim öğretim yılı başında da çocuklar üşümesin diye bot ve mont.
TYSD Karşıyaka Şubesi Başkanı Şule Bayraktutan şunları söyledi “Batman ili Kozluk ilçesinde, dezavantajlı bir bölgede yer alan Atatürk İlk-Okulu’nun imkanlarının kısıtlı olması ve eğitim masraflarının da son zamanlarda ciddi şekilde artması sebebiyle öğrencilerin ihtiyaçları için gelen talebi değerlendirdik.
Ve 50 öğrenci için hazırladığımız 1 yıllık tüm kırtasiye ihtiyaç malzemeleri ile hikâye kitapları, yardımcı ders kitapları, eğitici oyun setlerinin yansıra atkı, bere, kazak vb. giysilerde gönderdik. Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların yüzünü güldürmek öyle güzel ki öğretmenlerinden bu hediye paketlerini alan öğrencilerin fotoğraflarına baktığımızda kimi erkek, kimi kız, kimisi ufak tefek narin ve sakin, kimisi ateş topu, yerinde duramıyor. Hepsinin gözlerinde insanın içini titreten yaşam sevinci ve masumiyet parlıyor. Önümüzdeki eğitim öğretim yılı başında da çocuklar üşümesin diye bot ve mont göndermeyi düşünüyoruz. Bağışçılarımızın şimdiden buna destek olmaya hazır olduklarını görmek de bizi duygulandırıyor sevindiriyor. Bizim çabamız gençlerimize güzel bir gelecek hazırlamak. Başta üyelerimiz ve bağışçılarımız olmak üzere katkı sunan Alaybey Mahallesi Muhtarı Servin Akkuş'a ve Karşıyaka Sporun atkılarını hediye eden Hamza Kozdere'ye teşekkür ederim. Evlatlarımıza da başarılar dilerim.”
Ayrıca bizler de Kozluk Haber Gazetesi olarak bu yardımların ilçemizdeki çocuklarımıza aktarılmasında emeği geçen Yılmaz DURMAZ hocamıza ve hayırsever ekibine teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Kozluk Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği