Telefon
WhatsApp
BATMAN FİNAL OKULLARINDAN KOZLUK’LU EBRAR’A ANLAMLI DESTEK
300 X 250 Reklam Alanı

Batman Final Koleji, kampüste öğrenci ve velilerin katılımıyla yapacağı girişimcilik pazarında elde edilen geliri, SMA hastası Ebrar Güner'e bağışlayacak.
Dolu dolu geçen anlamlı etkinliğin ardından açıklama yapan Final Okulları Genel Koordinatörü Orhan Alp, “Girişimcilik haftası etkinlikleri kapsamında çocukların girişimcilik ruhlarını öne çıkarmak; özgüvenlerini, paylaşımcı yanlarını geliştirmek, sosyal yardımlaşma bilincini aşılamak ve birbirlerinden alışveriş yaparak harcamalarını kendilerinin kontrol etmesini sağlamak amacıyla okulumuzda girişimcilik pazarı kurduk.
Satıştan elde edilen gelirle sosyal sorumluluk projesi kapsamında SMA Tip 1 hastası Ebrar Güner'in tedavisinde kullanılmak üzere nakdi yardımda bulunacağız.
Ebrar kızımız için bir nebze de bizim de katkımızın olmasını ve bu konuyla ilgili farkındalığın artmasını istedik. Yaptığımız özel etkinlikte çocuklarımızın isteği ve velilerimiz ile öğretmenlerimizin yoğun ilgisi nedeniyle beklediğimizin üstünde bir nakit topladık, hepsine çok teşekkür ederiz” dedi. Öte yandan küçük Ebrar adına resmi bağış toplanması için Batman Valiliğine yapılan resmi başvuru da kabul edildi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Kozluk Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği